Home Berichte Archiv - Artikel ab 2013/14 Schreibwerkstatt Pisana Promlad

Schreibwerkstatt Pisana Promlad

Schreibwerkstatt in slowenischer Sprache Am 29.01.2015 wurden die SchülerInnen, die im vergangenen Schuljahr an der slowenischen Schreibwerkstatt Pisana Promlad teilgenommen haben, von der Organisatorin Veronika Kušej für ihre eingesandten Texte belohnt. Unter der Leitung unserer Assistentin für Slowenisch Mateja  Rihter verfassten die SchülerInnen Texte zu den vorgegebenen Themen und Textsorten. Belohnt wurden sie mit Urkunden, T-Shirts und der  Sammlung der besten Texte. Auch in diesem Schuljahr findet die Schreibwerkstatt wieder statt. Die Texte sind bis 27.03.2015 einzusenden.
Mach mit und schreibe einen Text in slowenischer Sprache!

Pisana Promlad
29.01.2015 so bili učenci in učenke, ki so sodelovali na natečaju Pisana Promlad – Na dan z besedilom, nagrajeni z listino, majico in zbirko najboljših besedil. Nagrade jim je izročila organizatorka projekta, Veronika Kušej. Naša asistentka za slovenščino, Mateja Rihter pa je učenke in učence vzpodbujala k pisanju in se skupno z njimi veseli daril. Tudi v tem šolskem letu je razpisan natečaj pisanja Pisana Promlad, ki ga razpisujejo Volbankova ustanova, Krščanska kulturna zveza in Slovenska prosvetna zveza. Sodeluj tudi ti in napiši besedilo v slovenskem jeziku! Rok za prijavo je 27.03.2015.
(VERE)

Home Berichte Archiv - Artikel ab 2013/14 Schreibwerkstatt Pisana Promlad